Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Як вибрати срібне кільце подрузі?

Дата: 21-10-2020, 13:41 Відгуків: 0 Переглядів: 279 Категорія: Статті і нариси

Вибір подарунка для подруги у вигляді прикраси - це цікавий і зворушливий крок. Як би високо в вартістю не були золоті вироби, кільця срібні в 2020 році перетягнули на себе популярність в своєму витонченість і простоті. Сучасна мода прагне стильному комфорту, відводячи на другий план химерність. Срібло в цьому відношенні - ідеальний вихід за своєю доступністю, а також в просторі вибору. Добре знаючи стиль життя і переваги людини, можна вибрати як звичайний аксесуар без будь-яких дизайнерських рішень, так і кільце з сердечком, квіткою, камінням, пелюстками і т.д.

 

Від чого відштовхуватися при виборі

 

Серебряное кольцо, обране зі смаком, порадує дівчину. А якщо врахувати всі нюанси і проявити спостережливість, вона напевно буде щаслива. На що варто звернути увагу в першу чергу:

 

- Стиль і спосіб життя (чим захоплюється, які коштовності краще, як часто їх носить, з чим комбінує).

- Комфорт і практичність (аксесуар повинен бути зручним, ні за що не чіплятися, не навантажувати руку).

- Візуальна складова (це колір каменя, кілька маленьких камінчиків, якийсь символ, що має значення, форма).

- Правильний розмір (важливий пункт, тут головне не помилитися).

 

Поспостерігайте, що ваша подруга найчастіше надягає. Це одне колечко на безіменному пальці або пару штук на одній руці? За її хобі і стилю одягу можна відразу сказати, чи варто шукати вишукану класику або ризикнути і вдаритися в креатив, може вибір припаде на щось ніжне і легке.

 

Перш ніж придбати виріб з камінчиком рідкісного кольору або навіть з кількома відразу, подумайте, з чим дівчина буде його носити, і чи буде воно зручним. Деякі аксесуари виглядають привабливо, але по факту моторошно непрактичні.

 

Звертайте увагу на відтінку самоцвіту, це не менш важливо. Якщо подружка захоплюється астрологією або езотерикою, знаючи її знак зодіаку і рік народження, можете підібрати індивідуальний подарунок з прихованим змістом.

 

Як підібрати розмір

 

Набагато легше, ніж ви думаєте. В інтернеті багато інформації з цього приводу. Найпростіші варіанти:

 

- обведіть прикраса на папері, виміряйте по таблиці;

- заміряйте ниточкою палець, також вдамося до допомоги таблиці;

- запитайте у подруг або батьків;

- надіньте колечко на палець, запам'ятайте, як сидить і відштовхуйтеся від цього.

 

Натяки або питання прямо не виключені, але дівчина може відразу про все здогадається і сюрпризу вже не вийде.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка