Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Як вибрати меблі з масиву?

Дата: 30-10-2020, 01:30 Відгуків: 0 Переглядів: 158 Категорія: Статті і нариси

Деревні матеріали масово використовуються при розробці меблевих конструкцій. Виробники меблів високо цінують дерево за його експлуатаційні властивості і прекрасний зовнішній вигляд. Від того, яку деревину ви виберете, буде залежати якість виробу і його жорсткість. Дорога меблі виготовляються з більш щільних листяних порід дерев, наприклад, дуба, горіха, тика, клена, вишні, берези. На сьогоднішній день меблеві компанії виробляють меблі високої якості і з сосни, проте, не варто забувати про те, що дана деревина легко піддається механічних пошкоджень.

 

Ринок пропонує також вироби, покриті тонкою деревною пластиною - шпоном. Вони легше обробляються, менше коштують і мають оригінальний дизайн. Але, вибираючи між натуральним дерев'яним масивом і тонким шаром, слід відзначити велику довговічність природних порід дерев і їх витончене, природне, ні з чим не порівнянне будова деревини.

 

Зверніть увагу, що на http://galateas.ru/shkafi/ ви можете придбати якісні шафи з дерева просто зараз.

 

 

Визначаємо якість дерев'яних меблів

Визначити якість меблів з масиву можна за двома його основними властивостями:

 

Якість кріплення.

Якісні меблі з массіваСоедіненіе меблів може мати абсолютно різний вигляд, однак, не варто забувати про додаткове кріпленні клеєм. Простий спосіб визначення якості з'єднання - візуальний огляд. Місця стиків не повинні бути забруднені клейовим речовиною.

 

Якщо ви побачили кріплення металевими скобами, то знайте, що дана меблі матиме низьку вартість через непридатного якості продукції. З плином певної кількості часу метал заіржавіє, а скоби розхитаються. Використання таких кріплень допустимо при з'єднанні деталей на час висихання клею.

 

Міцність конструкції.

Щоб перевірити міцність виробу, необхідно на нього натиснути або спробувати розхитати. Якщо при натисканні ви чуєте незрозумілі звуки, то незабаром є можливість пошкодження конструкції. Якісна меблі не буде хитатися і видавати скрипучі звуки.

 

Визначаємо якість обробки

Визначити якісну обробку меблів можна по трьох моментів:

 

Шліфування.

Подивіться на меблі під різними кутами для визначення якості шліфування матеріалу. При наявності на поверхні плям, зернистості, затемнень нерівностей, можна зробити висновок про неякісну шліфовці масиву перед нанесенням фарби.

 

Фарбування.

Покриття фарбою меблів з дерев'яного масиву має бути рівно розподіленим, без темних плям, з однаковим шаром лаку. Деталі гарнітура не повинні відрізнятися кольором. Іноді виробники використовують різні відтінки для фарбування, щоб досягти ефекту старих меблів. Іноді спостерігається спеціальне нагрівання вироби над пічкою для появи тріщин.

 

Полірування.

Якісна полірування відрізняється глянсовістю, рівномірністю, відсутністю бульбашок і плям. Щоб перевірити надійність полірування, проведіть нейлоном по меблевої поверхні. Якщо тканина чіпляється за покриття, то це ознака неякісної обробки меблів.

 

У перевірці вироби перед покупкою немає нічого ганебного і незручного. Ви платите гроші за якість і красу, тому переконайтеся самостійно, що виробник сумлінно виконує свою роботу.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка