Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Якими бувають поліетиленові пакети?

Дата: 8-11-2020, 23:55 Відгуків: 0 Переглядів: 203 Категорія: Статті і нариси

Поліетиленові пакети затребувані вже кілька десятків років, і, мабуть, немає людини, яка періодично б не використовувала цю зручну річ. Вони дійсно стали вже незамінним атрибутом сучасності. Проте виробники не припиняють шукати нові підходи до виробництва даних виробів, удосконалювати технології, тим самим підвищуючи їх технічні характеристики.

 

В даному матеріалі поговоримо про те, які бувають полиэтиленовые пленки, упаковки, пакеты.

 

Різновиди пакетів

 

До числа найбільш затребуваних варіантів пакетів віднести можна:

 

- майки;

- фасувальні;

- З нанесеними логотипами.

 

Тепер давайте спробуємо детально розібрати всі особливості кожного з вищезгаданих варіантів.

 

Пакети з петльовими ручками

 

Пакети, у яких петльові ручки виконуються з поліетилену низького, середнього, а також високого тиску. Описувані пакети виконуються в формі прямокутника, значення щільності дорівнює 40 мкм. Також слід зазначити, що на поверхню таких виробів є можливість наносити різноманітні логотипи (в рекламних цілях), а також поліграфію.

 

Більш того, зараз нерідкі випадки, коли виробники використовують відразу декілька видів плівок, мета у такого підходу одна - підвищення рівня міцності, а значить і збільшення терміну служби. До того ж не можна не відзначити, що готові вироби мають ефектний зовнішній вигляд! Розглянутий вид пакетів дуже затребуваний серед рекламодавців, його можна назвати свого роду імімджевим варіантом.

 

Рекламодавці люблять розміщувати інформацію про свій бренд на таких виробах, багато в чому це обумовлено тим фактом, що вони мають досить гарну щільність. Наносити можна, що завгодно - складні зображення, логотипи та інше.

 

Тут слід зазначити, що зображення, як правило, на даному типі пакетів, виглядають набагато більш виразно, ніж, наприклад, на майках. Розглянуті вироби найкраще підходять для упаковки будь-яких прайс-листів, і рекламних матеріалів, прямокутних листівок.

 

Пакети типу «майка»

 

У виготовленні пакетів зазначеного типу, як правило, застосовують гладкий поліетилен (низького або високого тиску). Досить істотним експлуатаційним гідністю можна вважати той факт, що запустити виготовлення виробів зазначеного типу, під силу навіть невеликим підприємствам (малому бізнесу), необхідне для цих цілей обладнання та інші витратні матеріали не віднести до числа дорогих.

 

Майки представлені всілякими розмірами, а також формою і вибором кольорів. Нерідко споживачі вибирають саме такий варіант, багато в чому через вельми прийнятною вартістю.

 

Подібні вироби здатні переносити вантажі в діапазоні від 5 до 35 кг. Хоча в умовах зайвої наповненості такі пакети можуть деформуватися, в таких ситуаціях, той логотип, який нанесений на його поверхні, також буде спотворений.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка