Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Чому аніме таке популярне у всьому світі?

Дата: 31-12-2020, 17:21 Відгуків: 0 Переглядів: 309 Категорія: Статті і нариси

Асоціація анімаційних фільмів Японії в 2019 опублікувала статистику, згідно який її загальний дохід наблизився до 20 мільярдам доларів. При цьому, зафіксоване стабільне зростання, в порівнянні з минулим роком. Не дивно, адже аніме - культурне явище, затребуване не тільки в країні Висхідного сонця, але і у всьому світі. Чому так відбувається?

 

Основні причини популярності японської мультиплікації

 

Смотреть аниме онлайн - зручний і простий спосіб долучитися до цього жанру. Інтерес до нього можна пояснити масою причин:

 

- Широкий вікової охоплення. Західна мультиплікація орієнтована, в основному, на дітей, аніме - не тільки на них, а й на підлітків, дорослих глядачів. Незалежно від віку, легко знайти для себе цікаву картину;

- Різноманітність жанрів. Аніме в цьому плані більше нагадує кінематограф, ніж класичну мультиплікацію. Тут є і ужастики, і комедії, і психологічні трилери, і драми. Окремий вид - жанри еротичної спрямованості. Специфічні жанри орієнтовані на молодь певного віку і статі. Наприклад, дівчатам від 12 до 18 років, напевно, сподобається "сьодзьо", хлопцям - "сенен", де піднімаються відповідні теми і зачіпаються найбільш актуальним питання. Маленькі глядачі будуть в захваті від "кодомо", яскравий приклад цього напрямку - знамениті на весь світ "Покемони";

- Незвичайна малювання і анімація. Існує думка, що аніме - це тільки великі очі, але це далеко не так. Ця особливість характерна не для всіх творінь жанру. Наприклад, якщо аніме розповідає якусь кримінальну історію, то очі буду цілком звичайними, малювання виявиться з ухилом в реалізм. Інша справа - романтичний мультфільм, тут очі будуть дійсно величезними, це потрібно для кращої передачі почуттів і емоцій персонажів.

 

До питання про доступність

 

Доступність аніме - це також його великий плюс. Подивитися його можна на безлічі онлайн-платформ. На відміну від багатьох західних колег, японці не блокують і не обмежують доступ до своїх творінь, охоче співпрацюють з перекладацькими бюро, щоб дивитися мультфільми могли глядачі в самих різних країнах. Доступність виражається і в інших методах популяризації. Численні тематичні фігурки, наклейки, вбрання, аксесуари - все це підвищує інтерес іноземців не просто до аніме, але до всієї японської культури.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка