Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Як підприємству знайти свого адвоката

Дата: 6-01-2021, 15:00 Відгуків: 0 Переглядів: 363 Категорія: Статті і нариси

Недобросовісні контрагенти ігнорують та порушують договірні умови, податківці розпочали позапланову перевірку та ще й правоохоронці завітали з обшуком – проблема не тільки для новоствореного бізнесмена, а й для досвідченого. Штатний юрист не завжди може дати об’єктивну правову оцінку конкретній ситуації. Проблема не вирішується, а тільки посилюється. Допоможе її вирішити професійний адвокат, який знає з чого починати, куди йти, що робити.

Коло проблемних питань, що виникають у бізнесу з кожним роком розширюється. Додаються нові законодавчі вимоги та соціально-економічні чинники. Правовий захист бізнесу стає важливою складовою його розвитку, успіху та, навіть, існування. Все більше підприємств залучають до своєї діяльності адвокатів та юристів, які здатні розв’язувати складні питання на всіх етапах роботи. На що ж звернути увагу при виборі адвоката, що супроводжуватиме ваш бізнес?

Чотири риси професійного та надійного адвоката

  1. Довіра. Адвокат повинен викликати у вас довіру та бажання вирішувати саме за його допомоги проблемні ситуації. Тут «включається» психологія, ваша інтуїція та попередній позитивний та негативний досвід.
  2. Професійність. Познайомтеся з його сферою діяльності, досвідом, спеціалізацією та успіхами. Багато інформації можна знайти в Інтернеті. Не маловажну роль також грають відгуки та рекомендації ваших колег.
  3. Законність. Адвокат не може порушувати закон, це перша ознака некомпетентності. Якщо вам пропонують «вирішити питання» корупційними методами, треба замислитись над подальшою співпрацею.
  4. Вміння тримати адвокатську таємницю. Все, що ви йому повідомили повинно залишитись між вами. Якщо адвокат розповідає вам про інших клієнтів, він може комусь розповісти про вас.

Можна тільки порадіти за бізнесмена, який ніколи не мав проблем з контролюючими та правоохоронними органами, контрагентами, персоналом чи клієнтами. Але ситуація може змінитись, - податкова перевірка, обшук, допит, невиконані умови договору, судові тяжби, тощо. Тоді, від грамотного захисту бізнесу значною мірою залежатиме нормальна робота підприємства.

Адвокатські послуги перестають бути «вимушеною мірою», а переходять у площину постійної взаємовигідної співпраці. Професійне консультування адвоката на початку складання документів, проведення перевірок, його спілкування з правоохоронцями, оскарження їх неправомірних рішень та дій, здійснення представництва в суді допоможе мінімізувати ризики та неприємні наслідки для бізнесу.

Джерело: slinko.com.ua/uk/

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка