Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Вибираємо крутий серіал для перегляду вдома

Дата: 30-01-2021, 22:57 Відгуків: 0 Переглядів: 297 Категорія: Статті і нариси

Сучасний кінематограф так радує останнім часом цікавими повнометражними фільмами і серіалами. Тому зараз немає проблем знайти щось хороше. Інше питання з чого почати і де подивитися безкоштовно. На сайті kino4ua.net тут, представлена ​​величезна кількість серіалів, розрахованих на будь-який вік. Поговоримо, про найяскравіші з них.

 

Дуже дивні справи. Серіал підійде як для сімейного перегляду з уже дорослими дітьми, так і для підлітків. У стрічці описуються загадкові події, місце дії Америка, кінець двадцятого століття. Четверо найкращих друзів хлопчаків, які люблять фентезі і настолки, одного разу потрапляють в неприємну ситуацію. Один з друзів просто зникає. Він потрапляє в загадкове місце, можливо, паралельний всесвіт, де живуть монстри і порятунку в темряві немає. У той же самий час з секретної лабораторії збігає дівчинка з паранормальними здібностями. Хлопці зустрічаються і навколо всього цього і крутяться події серіалу. Зрозуміло, не обійшлося без любовної лінії. Як між загадковою дівчинкою і одним з друзів компанії, так і серед покоління постарше.

 

Не хочеться похмурості і жаху, але любите події, які наближені до реальності? Тоді серіал, який завоював світову любов - У всі тяжкі, то що доведеться вам до душі. Відразу хочеться відзначити, що сам серіал досить важкий. Ситуація описана в ньому хоч і сумна, але статися може з багатьма. Уолтер Уайт - вчитель хімії в старших класах. Раптово, у нього виявляється рак, а грошей на лікування немає. Він хоче залишити свою сім'ю побільше грошей, щоб після його смерті, улюблені люди не бідували. І заради цього, він вирішується на злочин. А саме - варіння амфетаміну. І чертовски гарного, так як його продукт затьмарив багато інших. В якості помічника він бере свого колишнього учня і наркомана за сумісництвом - Джессі. І разом з ним, йому доводиться пройти безліч непростих випробувань, які не ламають цю парочку, а роблять у багато разів сильніше. І небезпечніше.

 

Романтика і вампіри ваша тема? Ловіть придатний довгий серіал, з непоганим, але лихо закрученим сюжетом - Щоденники вампірів. Події відбуваються в одному невеликому американському містечку, де живе дівчина без батьків і її молодший брат. Олена - гарна і скромна учениця старших класів, з якої ніколи не відбувалося нічого дивного. І ось одного разу, в її місті з'являється загадковий незнайомець, з яким у неї складаються непрості відносини. Все це відбувається на тлі кривавої битви між вампірами, перевертнями і іншими нелюдьми.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка