Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Серіал Уокер 2: нові подробиці

Дата: 21-10-2021, 21:39 Відгуків: 0 Переглядів: 196 Категорія: Статті і нариси

Всім цікаво дізнатися, чи зможе видужати головний герой після таємничої смерті своєї дружини. Чи зможе він залишити роботу, коли причина смерті дружини досі невідома? Дата виходу 2 сезону «Уокер» - лютий 2022 року. За словами авторів серіалу, в другому сезоні з'являться нові герої, і проект ще більше піде від оригінальної версії.

 

Сюжет

Корделл Уокер - техаський рейнджер, а також батько двох дітей і люблячий чоловік. Один із звичайних днів не віщував ніякої біди, але Корделл отримав від дружини сигнал SOS. Розгублений чоловік намагався їй додзвонитися, але з уривків розмови стало ясно, що в його дружину вистрілили ... Корделл відшукав місце розташування Емілі, але коли прибув на місце, виявив її мертвою.

 

Не зумівши впоратися з трагедією, Корделл їде з дому майже на рік, щоб попрацювати під прикриттям. За цей час «знаходять» вбивцю, ось тільки Корделл не згоден з рішенням суду. Він упевнений, що він не вбивав його дружину. У чоловіка є діти, і вони не розуміють, чому батько ними не займається. І якщо син розуміє горе батька, то дочка відмовляється розуміти.

 

Корделл збирається з силами і відправляється на роботу, де знайомиться з майбутньою напарницею. Міккі - кар'єристка, і відразу заявляє напарнику, що не дозволить його нестандартним методам в лові злочинців зіпсувати її репутацію, як працівника правоохоронних органів.

 

Поступово події наростають, як снігова куля. Уокеру доводиться розриватися між дітьми і роботою. На чию користь зробить вибір Уокер і чи зможе знайти вбивцю своєї дружини?

До речі, сериал Уокер 2 сезон смотреть онлайн ви можете просто зараз у відмінній якості.

 

Актори

Джаред Падалекі / Уокер Кондалл - рейнджер, який втратив дружину. Вирішує зайнятися своїми дітьми і відмовляється від відрядження по роботі. Працює за своїми правилами;

Женев'єв Падалекі / Емілі - дружина Уокера. Красива, розумна, завжди позитивна. Померла від куль злочинців;

Вайолет Брінсон / Стелла - дочка Уокера і Емілі. Ображається на батька і вживає наркотики, щоб привернути до себе його увагу;

Кейл Каллі / Арло - син Уокера, який розуміє його стан;

Ліндсі Морган / Міккі - напарниця Корделла, яка не збирається терпіти його витівки. Мріє про підвищення.

 

Цікаві факти

У серіалі «Уокер» задіяний сімейний дует: Джаред і Женев'єв Падалекі - подружжя. Примітно, що вони проживають в Техасі, де і розгортаються основні дії серіалу.

Сценарій до ремейку написала Анна Фрік, яка також працювала над «Сосна» і «Червоними браслетами».

За словами творців, сюжет «Уокера» торкається питань моралі і пошуку взаєморозуміння в сім'ях, як і в оригінальній стрічці.

Точна дата виходу Уокер 2 сезон

Корделл завжди працював за своїм принципам і нехтував правилами, але після смерті дружини все змінилося ... Тепер у нього немає мотивації для роботи. Але, можливо, той вогник, що в ньому був, ще не повністю згасло?

 

Всіх шанувальників серіалу чекають ненудні дні, коли «Уокер» вийде на екрани! Дата виходу 2 сезону «Уокер» - лютий 2022 року.

 

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка