Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

У мережі вже доступні нові тизери сьомої частини «Зоряних війн»

Дата: 20-11-2015, 14:50 Відгуків: 0 Переглядів: 1711 Категорія: Огляд новинок Дивитись онлайн

Компанія-розробник вже представила нові тизери, що стосується сьомий частини «Зоряні війни». Тим, хто жадає ще більших подробиць, чекати залишилося не так довго, так як картина в прокаті виявиться вже через два місяці. А поки що, можна деякі нові фільми торрент качати і дивитися, щоб скоротати час, так би мовити. До того ж, зовсім скоро в мережі повинен з'явитися повноцінний трейлер сьомий частини франшизи. Подивитися його можна буде на телеканалі ESPN, під час ефіру телепередачі Monday Night Football.

 

Щоб фанатам ще більше не терпілося побачити трейлер, буквально сьогодні компанія виклала у вільний доступ кілька коротких тізерів. У першому з них можна спостерігати головних героїв і навіть самого лиходія Кайло Рена. Щоправда, повністю його не видно, вгадати, що це він, можна по мечу.

 

Друзі сайту: вас може зацікавити одеяло верблюжье цена на яке є досить низькою і ви можете його замовити для себе з вигодою!

 

Раніше, творці вже висловлювали деякі подробиці, для того, щоб ще більше роздратувати шанувальників цієї саги. І треба сказати, що це у них вийшло. З цих невеликих шматочків інформації можна було дізнатися, що кількох головних героїв нової частини будуть пов'язувати досить приятельські відносини. Йдеться про Джона Бойега і Оскарі Айзеке. З нового тізера це дуже добре видно.

 

Найбільш загадковим і зловісним виступає самий останній тизер. Над, поки що, невідомою планетою, проноситися ціла ескадрилья невідомих військових винищувачів. Що це за війська і яка це планета, незрозуміло. Залишається тільки сподіватися, що ситуація прояснитися з показом повноцінного трейлера.

 

Нагадаємо, що старт нової частини намічений вже на грудень місяць цього року. Так що, до повноцінної прем'єри залишилося трохи менше пари місяців. Багато онлайн-каси вже почали продаж квитків, тому поспішайте зайняти найзручніші місця в улюблених кінозалах.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка