Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Прокатники вже розкупили права на кінострічку за участю Брюса Вілліса

Дата: 24-09-2017, 15:41 Відгуків: 0 Переглядів: 15197 Категорія: Статті і нариси

Навколо нової кінострічки, центрального персонажа в якій зіграє прославився міцний горішок Брюс Вілліс, виникла вже справжня галас на ринку кінопродукту. Величезна кількість компаній, що спеціалізуються на прокаті, намагається стати власником прав на показ фільму на території своєї держави. В рамках фестивалю в Каннах був організований міжнаціональний ринок кінопродуктів. Картина під назвою «Цінний вантаж», в зйомках якої взяв участь знаменитий Брюс Вілліс, була виставлена ​​на даному заході. Така популярність картини можна, мабуть, пояснити участю в ній знаменитого актора. Навіть зараз багато людей вважають за краще дивитися фільми онлайн, найчастіше ті бойовики, головна роль в яких дісталася Віллісу.

 

Вже надійшла інформація про те, що права на трансляцію цієї кінострічки в різних куточках світу вже повністю розпродані.

 

У новому трилері Вілліс виступить в ролі ватажка злочинного угруповання і досвідченого афериста. Його персонаж вступить в небезпечну сутичку з іншим кримінальним авторитетом.

 

Вже незабаром стартують зйомки даної кінострічки, а тим часом ви можете переглянути фільм Салют-7 (фильм 2017). Над проектом працюватиме відомий режисер Макс Адамс. Він, до речі, і написав сцени до цієї картини. Всі події відбуватимуться в одному з містечок штату Міссісіпі під назвою Білоксі. Знаходиться цей пункт на узбережжі Мексиканської затоки.

 

В основі сюжету - короткометражна історія, яку зоряний постановник Макс Адамс створив в 2008 році. Дана стрічка ще тоді отримала безліч схвальних відгуків. Так що повнометражний трилер обов'язково чекає успіх і слава. Про це заявляють і багато експертів.

 

60-річного Вілліса постійно засипають пропозиціями імениті режисери. Найчастіше знаменитість запрошують саме в гостросюжетні трилери. Не так давно міцний горішок взяв на себе роль співробітника спецслужби в фільмі «Витяг». Варто відзначити, що знімальний процес даної стрічки днями підійшов до кінця. Глядачі ж зможуть побачити Вілліса в ролі федерального експерта в 2016 році.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка