Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Чи гарною ідеєю буде замовити дисертацію в “На5ку”?

Дата: 1-02-2023, 00:18 Відгуків: 0 Переглядів: 251 Категорія: Статті і нариси

Компанія “На5ку” представлена на ринку України вже не перший рік, відгуки про її роботу можна почитати тут: https://rating.kiev.ua/uk/na5ku. На цьому ресурсі зібрані відгуки студентів та співробітників з галузі науки, які вже встигли скористатися послугами тієї чи іншої компанії. Інформація, подана на сайті є правдивою та відбиває реальний стан подій - на ньому немає ніяких результатів роботи ботів, накруток тощо. Цей ресурс “заточений” під студента та спрямований на те, аби допомогти кожному, хто цього потребує, обрати компанію з кращими умовами для замовлення курсових, рефератів, дипломної, магістерської тощо. Орієнтуючись на дані можна зробити висновок про те, що вищезгаданій компанії не варто довіряти підготовку такої серйозної наукової праці, як дисертаційне дослідження. Замовники відмічають:

  • те, що офіс працює виключно в закритому режимі і якщо необхідно оформити замовлення, висловити побажання чи невдоволення, то про це доведеться подбати заздалегідь; 
  • низький рівень готовності авторів вносити правки в готові роботи;
  • низький рівень унікальності підготовлених робіт;
  • низький рівень сервісу. Особливо це стає очевидним у разі заявлення вимог щодо необхідності внесення правок в роботу; 
  • високі ціни на послуги;
  • відсутність юридичного оформлення угоди у вигляді підписання договору про співпрацю тощо. 

Враховуючи це та доволі високу вартість дисертації можна зробити висновок про те, що замовляти дисертацію в цій компанії буде далеко не кращою ідеєю. Так, в компанії можна замовити курсову чи реферат, проте щось більш важливе варто замовляти в компаніях, які займають вищу позицію в рейтингу (“На5ку” знаходиться аж на 20 щаблі). 

 

А може сервіс надає викривлену інформацію? 

 

«Rating» - сервіс, який надає виключно правдиву інформацію та відрізняється справедливим алгоритмом підрахунку балів. Система опрацьовує виставлені оцінки за такими критеріями, як: 

  • сервіс (робота менеджерів - їх компетентність, дотримання строків передзвону, перебування на зв’язку у робочий час тощо):
  • терміни: 
  • вартість;
  • якість (дотримання вимог щодо оформлення, бажаний показник унікальності, відсутність плагіату тощо). 

Кожен з показників має бути гарним, якщо компанія десь «просаджується», то вона може навіть піти в мінус. Це справедливо, адже треба гарантувати надійне співробітництво за всіма показниками. До того ж підтримувати високий рівень роботи треба завжди, а не виїжджати на минулих заслугах. 

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка