Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Мультфільм "Три богатирі. Хід конем"

Дата: 25-02-2016, 14:05 Відгуків: 0 Переглядів: 1375 Категорія: Статті і нариси

Мультфільм, що вийшов під назвою "Три богатирі. Хід конем" представляє собою повнометражний мультфільм, який є продовженням досить відомого мультфільму про богатирів і комічному коні на ім'я Юлій. Прем'єра нового мультфільму відбулася 1-го січня 2015 го року. У лінійці мультфільмів про богатирів, "Три богатирі.

 

На цей раз біда трапляється все з тим же царем, а саме з Князем Київським. У чому ж вона полягає, запитаєте ви? Справа в тому, що самі бояри вирішили скинути свого князя і таким чином захопити владу правління всім князівством в свої руки. А князь в свою чергу завжди зайнятий проблемами і справами свого великого князівства. Навіть незважаючи на те, що він відрізняється жадібністю, боягузтвом і навіть хитрістю, все ж князь є позитивним героєм. Однак бояри в результаті не розрахували свої сили, тому що на захист Князя Київського встає сам богатирський кінь по імені Юлій Цезар, і ніхто не може йому протистояти.

 

Друзі сайту: можливо, ви захочете собі коттедж в новой москве, якщо ви втомилися від шуму міста.

 

Таким ось чином, саме Юлій допомагає Князю Київському втекти з зрадницьких лап мерзенних бояр і при цьому, буде допомагати, і супроводжувати його в усьому і всюди. Крім того, до них на допомогу подоспевало справжнісінькі герої, а саме три богатирі в особі Ілля Муромця, Альоші Поповича та Добрині Микитовича. Зрештою, спільними діями вони виручають Князя Київського і рятують його безцінне і горде княже високість. Навіть уже знайомий з перших частин верблюд, докладе своє копиту до порятунку князя. Таким чином, усе спасіння починається саме завдяки великому і справжньому стратегу Юлію, який якщо і не врятує князя то, по крайней мере, докладе для його порятунку всі свої сили. Найголовніше, щоб операція з порятунку князя в результаті не обернулася повним провалом.

 

Ви можете запитати, чому саме кінь приходить першим на допомогу? Відповідь на це питання досить простий, справа в тому, що саме Юлію вдалося підслухати розмова бояр про підготовку змови проти князя. Що стосується інших захисників, то три богатирі знаходяться далеко від князя, тому що вони зайняті ловом пірата Потаня, Змій Горинич відпочиває в Тибеті і навіть військо князя знаходиться далеко від столиці князівства. У підсумку, новий мультфільм з серії про трьох богатирів і коні Юліє, вийшов таким же цікавим і захоплюючим, як і минулі мультфільми.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка