Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Brickleberry 1 сезон

Дата: 24-04-2016, 11:39 Відгуків: 0 Переглядів: 1593 Категорія: Статті і нариси

Вам хочеться себе чимось зайняти у вільний час, але при всьому при цьому активний відпочинок не підходить? В цьому випадку можна в тихій і затишній обстановці, наприклад, будинки, подивитися дуже непоганий мультфільм Бріклберрі. Ви не повірите, але він з самого початку свого випуску отримав величезну популярність. Варто сказати про те, що Brickleberry 1 сезон розкриває весь сенс даного мультфільму. Не можна не помітити те, що даний мультфільм на думки критиків є далеко не дитячим, незважаючи на те, що він мальований.

 

Сила-силенна різноманітних жартів для дорослих, максимум сарказму та іншої мови чекатимуть вас в цьому прекрасному мультфільмі. Звичайно ж, в мультфільмі крім усього цього можуть висловлюватися грубуваті жарти. Багатосерійне твір завдяки таким перевагам може підкорити будь-яку людину. Мультфільм просто створений для дорослого покоління, яке хоче посміятися і над гострими і дуже навіть непоганими жартами. Іноді від нереалістичність можна сильно втомитися і тоді вам на допомогу прийде даний мульт, який зміг отримати чималу популярність.

 

Друзі сайту: вас може зацікавити рисование песком под живую музыку Sand-Show, яке ви можете замовити за доступними цінами.

 

Коли тобі показують одних лише плюшевих ведмедів, а також добрих фей, тоді стає неймовірно нудно. Незважаючи на свою чудову мультиплікаційну графіку, мультфільм виступає тією самою річчю, який відводить від реалістичності. У цьому мультфільмі показується все так, як і повинно бути в реальному житті. В даному мультиплікаційному серіалі зовсім немає якихось занадто злих персонажів, є тільки лише ті, які взяті з життя. Серіал відрізняється своєю істинністю. У кожного героя відомого мультсеріалу є як позитивні, так і негативні сторони. Напевно, ні для кого не буде секретом те, що всі ці люди просто-напросто зі своїми особливими вадами, перевагами, страхами та іншими рисами.

 

У першій серії показуються вкрай ліниві персонажі, які втомилися від життя. Група лісників-нероб зовсім не цікавляться ніким. Для них важлива власна персона. Халатність всіх цих героїв в кінцевому підсумку привела до того, що Національний Парк просто-напросто закрили. Це не дуже позитивна новина сильно вплинула на всіх персонажів. Для них є найголовнішою метою - привести заповідник в дивовижне стан. Дивіться унікальний і дуже веселий сучасний серіал, і тоді ваш настрій буде завжди на висоті.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка