Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Серіал Ксена знову буде запущений у виробництво

Дата: 30-12-2017, 22:54 Відгуків: 0 Переглядів: 5596 Категорія: Статті і нариси

Для всіх тих шанувальників і любителів серіалу Зена є відмінна і чудова новина, він знову запуститься в прокат. Спочатку, як тільки серіал вийшов в прокат все стали сприймати жінку, як воїна, яка з мечем в руках бореться проти зла. Серіал випускався в другій половині дев'яностих років, а ось нова прем'єра намічена на наступний рік.

 

Так само варто відзначити і те, що Люсі Лоулесс, відома австралійська актриса вже не буде виступати в головній ролі, але в серіалі вона з'явиться і, можливо, буде продюсером нового серіалу. Спочатку Зена грала в серіалі тільки другорядну роль, але після декількох епізодів вона почала подобатися публіці і глядачам, ось продюсери і вирішили продовжити зйомки з нею в головній ролі. Якщо ви захочете згадати минуле і подивитися даний серіал з першого сезону, то даний портал стане кращим варіантом, також на ньому завжди можна буде подивитися і мультфільми.

 

Зверніть увагу, що на сайті fullandroid.ru ви можете завантажити надійні антивіруси для свого смартфону під управлінням Android вже зараз! Подбайте про безпеку своїх даних на мобільному гаджеті.

 

Головною проблемою виходу нового серіалу стане підбір нової актриси на дану роль, тому, що навряд чи Лоулесс погодиться зніматися в продовженні. Творці говорять про те, що нова героїня повинна володіти харизмою, щоб відразу сподобатися публіці. За словами актриси можна зробити висновки, що вона повністю за цю ідею, будь вона в головній ролі чи ні, а на питання журналістів вона не відповідає прямо. Творці сказали тільки про одне, що робота над новою Зеной вже ведеться, ось тільки на якій стадії не було відзначено. У підсумку, сказати можна тільки одне, нова завойовниця буде улюбленою і очікуваною прем'єрою. А ось сама ідея перезапуску цього серіалу не є незвичайною, так як на сьогоднішній день багато серіали з минулого перезапускати.

 

Сподіваємось, новина вам сподобалася. Обов'язково підписуйтеся на оновлення, щоб залишатися в курсі подій в світі кінематографу.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка