Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

З автором Metal Gear Solid відновить свою співпрацю Гільєрмо дель Торо

Дата: 4-02-2018, 19:20 Відгуків: 0 Переглядів: 5948 Категорія: Статті і нариси

За попередньою інформацією стало відомо про те, що режисер Гільєрмо дель Торо відновить свою співпрацю з Metal Gear Solid, при тому, що гру, яку вони збиралися створити спільно, скасували. За його словами він разом з Кодзіма працює над створенням нового проекту, щойно це буде гра або фільм, він не уточнив і не розкрив секрет.

 

Згаданий тільки те, що новий проект це не Сайлент Хілл, який вже давно офіційно закритий. При цьому він сказав про те, що якби гра Сайлент Хілл вийшла, то вона поламала б четверту стіну, тобто гравець, який в неї грає, усвідомлював, що його противником є ​​геймер. Було створено так само багато нових нюансів, які припускають тремтіння джойстика, а також сканування всієї карти пам'яті гравця, щоб в подальшій грі можна було надати йому звичні і улюблені мотиви. Для всіх любителів Ходячих мерців є чудова новина, незабаром вийде новий сезон, з яким ознайомитися можна буде на даному порталі, який зручний в користуванні і при перегляді.

 

Між іншим, на сайті ви можете знайти великий вибір фільмів 2018 року, які можна переглянути онлайн просто зараз у відмінній якості. Також на порталі є багато інших стрічок від відомих режисерів та з відомими акторами, які можуть принести вам чимало емоцій від перегляду у ваш вихідний день чи вільний час, тож заходьте і вибирайте!

 

А ось якщо говорити про саму гру Сайлент Хілл, то вона передбачала собою місто всіх вигаданих людиною страхів, які втілилися в реальність. Після створення і недовгого існування цієї гри, вона була видалена творцем із загального доступу, але ті люди, які скачали собі її, до цього дня можуть грати в неї. Пізніше, а точніше в цьому році, Кодзіма видалили зі всіх обкладинок ігор з його участю, пояснивши це тим, що на сьогоднішній день він веде роботу над іншою грою. Але з часом його ім'я було повернуто на деякі обкладинки, а недавно взагалі сказано про те, що спільна робота з ним продовжиться і далі.

 

Сподіваємося, що новина вам сподобалася, тому підписуйтеся на оновлення і не пропускайте нічого!

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка