Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Які кіноновинки нас чекають в 2020 році?

Дата: 14-02-2020, 16:56 Відгуків: 0 Переглядів: 5139 Категорія: Статті і нариси

Багато кінокомпанії вже анонсували вихід яскравих кінопрем'єр. Серед них як фільми про супергероїв, так і продовження популярних кінострічок.

 

Так, в наступному, 2020 року шанувальників кінематографа чекає безліч новинок найрізноманітніших жанрів, кожен зможе знайти щось до душі. Нас чекають і пригоди, і трилери, і комедії, і мелодрами, і звичайно, продовження продовження кіноісторій від кінокомпанії «Марвел». Крім абсолютно нових історій на кіноекрані нас чекають і продовження улюблених картин, які з успіхом виходили на екрани минулі роки.

 

До речі, вас можуть зацікавити ost Украины, детальніше про які ви можете дізнатися на сайті soundpoisk.com.

 

Дізнатися, коли ж нам чекати прем'єрних показів кіноновинок, завжди можна дізнатися в мережі. А ось прем'єри яких фільмів очікувати в наступному році:

 

«Аватар 2». Продовження «Аватара» можна назвати самим очікуваним фільмом 2020 року. Приголомшливий успіх першої частини, що вийшла на екрани в 2009 році, дозволив зібрати понад 2.7 мільярдів доларів, що показує величезну популярність кінострічки.

 

Всі тонкощі сюжету залишаються в секреті, проте відомо, що непримиренним противником все ще залишається Майлз Куоритч (у виконанні Стівена Ленга), який був убитий в першій частині. Всі подробиці його повернення тримаються в таємниці.

 

«Бонд 25» Фільм, який не потребує представлення. Передбачається, що в тій частині буде розказана історія про роковомрешеніе Бонда залишити службу в британській розвідці і одружитися. Однак жорстоке вбивство дружини незабаром змушує його повернутися на службу з метою помститися.

 

«Шерлок Холмс 3» - ще одна прем'єра, яка не потребує реклами. Те, що режисером картини виступає Гай Річі, а в головне ролі ми побачимо Роберта Дауні молодшого, Джуда Лоу і Рейчел МакАдамс говорить сам за себе.

 

«Погані хлопці 3». Тут нас знову чекає зоряний склад в особі Уілла Сміта, Ванесси Енн Хадженс іМартіна Лоуренса. Зйомки продовження гучного бойовика почалися в січні 2019 року. Деталі сюжету не розголошуються, проте запланована поява в кадрі нових персонажів, а улюблені головні герої залишаться без змін.

 

Ну і не можна звичайно залишити без уваги прем'єри, які чекають, напевно, велика частина населення планети. Серед них:

 

- «Форсаж 9»;

 

- «Маліфісента 2»;

 

- «Кращий стрілець 2» з Томом Крузом;

 

- «Круїз по джунглях» з легендарною Скелею;

 

- «Фантастичні тварини і де вони мешкають 3»;

 

- Флеш;

 

- "Хижі птахи";

 

- «Кривавий постріл»;

 

- "Чудо жінка";

 

- «Корпус зелених ліхтарів»;

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка