Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Холодне серце та інші мультики від Дісней-студії

Дата: 14-01-2020, 12:47 Відгуків: 0 Переглядів: 5128 Категорія: Мультфільми Дивитись онлайн

Якщо в кінематографі існує справжнє дитяче царство, то це однозначно компанія Уолта Діснея, яка подарувала юним кінолюбителям міріади різноманітних, цікавих і барвистих картин і мультфільмів для дітей. Про останні ми і поговоримо, адже недарма анімація студії Disney вважається чи не найкращою в світі, з якою здатні позмагатися хіба що творіння Pixar Animation Studios, та й то якщо мова йде виключно про комп'ютерної анімації.

 

Холодне серце

 

Дії мультфільмів «Холодне серце» і Холодне серце 2, розгортаються в казковому світі королівства Еренделл. Тут живуть дві сестри - маленькі принцеси Анна і Ельза. Остання володіє магічними здібностями - вона вміє створювати сніг і лід з нічого.

 

До речі, купить сериалы на двд ви можете на сайті mostvideo.org вже сьогодні за найдоступнішими цінами на ринку.

 

Довгий час Ельза приховує своє вміння, яке може нашкодити оточуючим. Однак після своєї коронації дівчина так сильно розчарована на свою сестру, яка легковажно погодилася вийти заміж за принца Ханса, що випускає всю свою злість назовні. В результаті весь Еренделл занурюється в сніг і мороз, а дівчина, що стала сніжної королевою, ховається від людей.

 

З виходом на екрани діснеївського мультфільму «Холодне серце» (Frozen), багатьом дівчатам сподобався образ принцеси Ельзи. Прекрасний мультфільм підкорив серця своїм приголомшливим казковим світом, де існує велика дружба, любов і чарівництво. Незважаючи на всю фантастичність мультиплікаційного сюжету, персонажі казки дуже схожі на реальних сучасних людей, особливо - на молодь.

 

Від малого формату до підкорення кінотеатрів

 

Першими мультиплікаційними проектами студії Дісней була серія короткометражних кінострічок про пригоди дівчинки Аліси, перша частина якої вийшла 1 березня 1924 року під назвою «Аліса на море». Цей мультик навіть був занесений в Книгу Рекордів Гіннеса, адже крім того, що він був багато в чому «першим».

 

Шлях же в «велике», нехай і мальоване кіно студії Уолта Діснея проклала «Білосніжка і сім гномів» 1937 року. Чи варто говорити, що успіх даного мультфільму був неймовірний за своїм розмахом. Втім, очікувати іншого і не варто - бюджет, що становить півтора мільйона доларів, мають далеко не всі найсучасніші мальовані кінокартини!

 

Радість у всіх форматах

 

Незважаючи на те, що представники Disney Studios свого часу заявили, що «Не бий копитом" 2004-го року і «Курча Ципа» 2005-го стануть останніми мультфільмами, виконаними за допомогою традиційної малювання, і компанія буде застосовувати в своїх проектах лише комп'ютерну анімацію, «Принцеса і жаба» 2009-го року стала явним спростуванням. Воно, мабуть, і на краще, адже, незважаючи на бурхливий розвиток цифрових технологій, класична мультиплікація - справжній коник анімації студії Disney.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка