Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Зірковий склад нової комедії про матусь

Дата: 9-11-2015, 14:15 Відгуків: 0 Переглядів: 1460 Категорія: Статті і нариси

Представники Paramount Pictures вже повідомляли раніше про запуск роботи над новим комедійним проектом. Ви зможете дивитися фільми онлайн виробництва Paramount Pictures на своєму ПК. У наш час важко знайти зручний і якісний кіно-сайт, де можна дивитися фільми онлайн в HD якості 720p безкоштовно та без реєстрації. Постійне поповнення колекції кращих фільмів і серіалів з різними озвучка, новинки 2015 забезпечить вам відмінний відпочинок. У нашому онлайн кінотеатрі вас чекають тільки приємні враження.

 

В якості героїнь на заголовні ролі в новій комедійній історії запросили Мілу Куніс, а також Леслі Манн. Поки невідомо, що послужило тому, що робота над фільмом не була завершена, але вже стало відомо про власника прав на цей проект. Ідея історії про заскучавшим матусь сподобалася власникам STX Entertainment. Звичайно, вони трохи переінакшили сюжет, але основна концепція, звичайно, залишилася та ж.

 

Друзі сайту: можливо вас зацікавить цена доллара онлайн, якщо ви бажаєте стежити за курсовими коливаннями та першими дізнаватися про зміни.

 

Для нового проекту запросили незрівнянних Крістен Беллі, Христину Епплгейт. Також про Мілі Куніс власники компанії не забули.

 

Як було сказано вище, основна ідея кіноісторії збереглася, звичайно, і в новому проекті. Трійка берегинь домашнього вогнища так змучилися побутовими обов'язками, що знаходиться на межі зриву. Тихе сімейне гавань і звання зразково-показової матері так заїла кожну з цієї трійці, що вони зважилися залишити тимчасово затишне гніздечко. Відчайдушні матусі вирішують нарешті згадати, що вони в першу чергу молоді жінки, а не курки-квочки і вирушають на пошуки нових вражень. Куди їх приведе жага пригод, нам і належить спостерігати в новому кіноісторії.

 

Про дати запуску проекту і прем'єрі поки немає конкретних відомостей.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка