Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Тільда Суїнтон рішенням журналу GQ стала жінкою року

Дата: 2-03-2017, 22:26 Відгуків: 0 Переглядів: 1072 Категорія: Статті і нариси

Іменитий американський чоловічий журнал GQ офіційно представив переможницю конкурсу з номінації жінка року. Стала нею британська актриса з оригінальною зовнішністю Тільда ​​Суїнтон.

 

За інформацією від видання StarlHit Суїнтон особисто зустріла приїхав до Шотландії журналіста, який повинен був взяти у актриси інтерв'ю, ще в аеропорту. Після чого, вона відвезла його на власній зеленої «Шкоді» до найвідомішого лохнеське озеру. В ході активної подальшої бесіди, що відбулася на березі, Тільда ​​розповіла про власну ніжної любові до собак і коней. Вона також зізналася і в наявній пристрасті до стрибків, на ставках яких нею витрачаються пристойні грошові суми. При цьому сам журналіст найвідомішого чоловічого видання зазначив, що від Тільди пахне димом багаття і польовими квітами. Прихильність актриси до собакам особливо помітно в частих розмовах про її чотирьох спрингер-спаніель, імена яких - Дора, Рози, Ду і Луїс - також згадані були в ході бесіди.

 

До речі, якщо вас цікавлять українські ТВ шоу, тоді завітайте на сайт lublu.tv, на якому ви можете їх переглянути в хорошій якості в режимі онлайн.

 

Відповідно, Суїнтон цілком відповідає реальному образу англійського класичного «джентельмена». Варто відзначити, що Тільда ​​сьогодні вважається однією з найбільш мало сексуальних сучасних зірок кінематографа. Однак актриса головним власним покликанням вважає абсолютно не кінороботи, а діяльність художника, на яку, за словами самої Тільди, вона витрачає набагато більше натхнення і сил. Світовому широкому колу публіки Суїнтон відома за оригінальними ролям в кінострічках «Теорема Зеро», «Готель« Гранд Будапешт »,« Крізь сніг »,« Виживуть тільки коханці »і, звичайно ж, Білій Відьми в« Хроніках Нарнії ».

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка