Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

«50 відтінків»: багатогранність трилогії

Дата: 8-03-2017, 14:37 Відгуків: 0 Переглядів: 1043 Категорія: Статті і нариси

Навряд чи залишить когось байдужим щира і чуттєва історія кохання між невинною, але в той же час сміливої ​​Анастейшею і загадковим мільярдером Крістіаном. Майстерність автора у викладі тексту, неприкритість почуттів головних героїв, відверті сцени - все це зробило трилогію Е.Л. Джеймс «50 відтінків» справжньою сенсацією в світі літературної індустрії.

 

Кожен читач знайде на сторінках даного роману щось своє. Бажаєте побачити трохи схожу на казку історію відносин студентки, що заробляє після занять в будівельному магазині, щоб забезпечити собі проживання, і найбільшого бізнесмена, в якій гарантований хеппі енд? А може Вас захоплять еротичні сцени, щоб додати в своє сексуальне життя трохи «перчинки»? Вирішувати вам. Обидва напрямки сплетені між собою дуже тонко, плавні переходи між главами сприяють прочитання книги на «одному диханні». Не втрачайте часу, адже у вас є чудова можливість

 

Зверніть увагу, що на сайті film-max.ru ви можете переглянути цей та інші фільми абсолютно безкоштовно в хорошій якості.

 

Однак основна нитка роману будується не на вищевказаних напрямках, тут закладена глибша суть. Протягом усієї сюжетної лінії проглядається боротьба і віра в світле майбутнє. боротьба

Крістіана Грея зі своїм минулим, його спроби уникнути будь-якої згадки про своє неблагополучне дитинство, прагнення захистити кохану жінку від будь-яких неприємностей, навіть домінування в ліжку говорить про його схильності все контролювати і не допустити необдумані вчинки.

 

Анастейша ж бореться за розкриття почуттів коханого (його непробивність не зупиняє її), намагається по-своєму стерегти головного героя від неприємностей, надає моральну підтримку, а найголовніше - вірить в кращі якості Крістіана, якими б не були його спроби все заперечувати і доводити протилежне . Обидва героя взаємно доповнюють один одного, а їх прагнення до взаєморозуміння, підтримки, щирості у відносинах, спільна боротьба з небезпечними ситуаціями звеличують любов на новий рівень. Таким чином, вони являють собою єдине ціле, здатне протистояти будь-яким перешкодам і життєвим негараздам.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка