Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Серіал про далеку батьківщину Супермена знятий буде в США

Дата: 19-03-2017, 17:29 Відгуків: 0 Переглядів: 902 Категорія: Статті і нариси

Силами кабельного американського каналу Syfy готується великий телепроект, який буде присвячений життю на планеті Криптон, що є батьківщиною героя кінофільмів і коміксів Супермена. Згідно з наявною інформацією про сюжеті дія серіалу розгортатимуться буде задовго до моменту народження цього супергероя.

 

Над сценарієм нового телешоу, попередньо отримав назвою «Криптон», зараз працюють Йен Б. Голдберг ( «Згадай, що буде», «Одного разу в казці») і Девід С. Гойер ( «Блейд», «Темний лицар»), які раніше працювали разом над серіалом «Згадай, що буде». Поки дата виходу цього багатосерійного фільму творцями не уточнюється.

 

Між іншим, вас може зацікавити якісний петличный микрофон беспроводной, який ви можете придбати швидко та вигідно на сайті keep-rocking.com.

 

Видання The Hollywood Reporter відзначає, що в «Криптоні» розказано буде про перипетії життя діда Супермена, коли сім'я його піддавалася гонінням і ще не користувалася у суспільства пошаною. Планету Криптон в ці роки роздирали беззаконня і безлади. При цьому додається, що в планах творців створити проект за аналогічним принципом, що «Готем», що оповідає про юність ще одного супергероя - Бетмена.

 

Супермен (Кларк Кент) є одним з найстаріших коміксових героїв, вперше з'явилися перед публікою в 1938 році. Фактично цей персонаж відкрив в індустрії розваг і мистецтві новий жанр - Супергеройському історії, швидко завоювали лідерство у всіляких американських коміксах.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка