Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Визначено дату виходу кінострічки про Уїтні Х'юстон

Дата: 19-03-2017, 17:37 Відгуків: 0 Переглядів: 1071 Категорія: Статті і нариси

Оригінальна біографічна кінокартина про життя популярної темношкірої співачки Уїтні Х'юстон у ефірі американського телеканалу Lifetime з'явиться 17 січня наступного року. Її також можна буде побачити в онлайн трансляції даного телеканалу.

 

Кінострічка, яка отримала назвою «Уїтні», була створена Анджелой Бассетт, яка раніше була більше відома як актриса ( «Малколм Ікс», «Американська історія жахів»). Ключова роль дісталася Йяйя Дакоста, а над сценарієм працював Сім Біттерман. За деякими відомостями, основа сюжету зосереджена на відносинах цієї легендарної поп-діви і її чоловіка Бобі Брауна, танцюриста, репера і R & B-виконавця, від моменту першої з зустрічі та до реального набуття обома загальносвітової популярності.

 

Зауважте, що на сайті http://kinokong.cc/multfilm/ ви можете переглянути цікаві мультфільми онлайн у хорошій якості!

 

Керівництво телеканалу Lifetime офіційно оголосило про свій намір зняти кінострічку про події з життя Уїтні Х'юстон в минулому травні. Тоді дочка і мати цієї співачки категорично виступили проти зйомок.

 

Шлюб Брауна і Х'юстон тривав п'ятнадцять років і остаточно розпався в 2007-му. Протягом усього цього періоду ЗМІ активно і багато писали про всілякі конфлікти між подружжям, домашнє насильство в цій родині, зловживання Брауном алкоголю і наркотиків. В закінчення зими 2012 Х'юстон була знайдена мертвою у ванній кімнаті номера готелю Лос-Анджелеса. Офіційно слідство оголосило про те, що співачка потонула.

 

Оригінальна (первісна) причина була названа, нею стала гостра серцева недостатність на фоні вживання кокаїну. Однак вона була визнана тільки додатковим сприяв смерті фактором.

 

Сподіваємося, що стаття вам сподобалася і ви поділитеся нею з друзями в соц мережах.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка