Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Режисера «Третього зайвого» звинуватили в крадіжці образу Медведя Теда

Дата: 19-03-2017, 17:40 Відгуків: 0 Переглядів: 1221 Категорія: Статті і нариси

Відома плюшева зірка екрану ведмежа Тед, який є головним героєм картини «Третій зайвий», став причиною для позову до постановника цієї картини Сету Макфарлейн. Позов був поданий кінокомпанією Bengal Mangle Productions, яка звинуватила режисера в крадіжці ідеї про що говорить ведмежа.

 

До речі, на сайті http://filmslikefinder.ru/filmy-poxozhie-na-sumerki/ ви можете знайти фільми, які найбільш подібні до фільму Сутінки.

 

Американський кінорежисер Сет Макфарлейн відомий публіці не тільки своєю роботою над фільмом «Третій зайвий», а й такими популярними в США мультсеріалами як «Американський тато», «Гріффіни» і Шоу Клівленда, подивитися які можна в будь-який зручний час в онлайн-кінотеатрі. Тут ви також зможете знайти безліч прекрасних серіалів і картин не тільки американського, але і європейського, вітчизняного і азіатського виробництва. Але найголовніше, дивитися всі фільми можна абсолютно безкоштовно.

 

На даний момент ні студія Universal, ні сам режисер, які працювали над картиною про плюшевого ведмедя, ніяк не прокоментували ситуацію, що склалася. У свою чергу Bengal Mangle Productions запевняє, що в 2008 році вони написали сценарій під назвою Acting School Academy, в якому описали веселого ведмедя Чарлі, люблячого лихословити і жартувати. Крім того, Чарлі також живе в світі людей, курить і має досить вульгарним характером, але при цьому залишається забавним.

 

Acting School Academy перетворила даний сценарій в відео, яке було викладено на YouTube, ITunes і Facebook. Даний ролик переглянули 1,2 мільйона чоловік в період з липня 2009 року по червень позаминулого року. Вся ця інформація була детально вказана в позові.

 

Нагадаємо, картина «Третій зайвий» з Марком Уолбергом і Мілою Куніс в головних ролях з'явилася на екранах в 2012 році. Макфарлейн разом з нею дебютував в жанрі повнометражки.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка