Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Йоханссон зіграє у фільмі з популярної манги «Примара в обладунках»

Дата: 20-05-2017, 13:35 Відгуків: 0 Переглядів: 957 Категорія: Статті і нариси

Молода кінодіва Скарлетт Йоханссон отримала ключову роль у фільмі, заснованому на популярній манзі «Привид в обладунках». Інші фільми актриси, які вже входять до світового списку фантастичних фільмів і кращих фільмів, подивитися сьогодні можна на этом сайте kinogo.io.

 

Займеться екранізацією манги студія DreamWorks, нинішній власник якої Стівен Спілберг є великим шанувальником оригінального японського «Примари». В якості режисера кінокартини виступить Руперт Сандерс ( «Білосніжка і мисливець», «Джульєтта»).

 

Основний сюжет картини оповідає про діючі членах таємницею ОПС одиниці в японській Національної комісії, безпосередньо займається громадською безпекою. Вона спеціалізується на активній боротьбі технологій, реально пов'язаних із сучасною злочинністю. На території Японії комікси під найменуванням «Привид в обладунках» виходили в дев'яностих роках. Ініціатором серії стала однойменна манга від Масамуне Сіро, по якій в 1995-м режисером Мамору Осії ( «Небесні тихоходи», «Авалон») було знято повнометражний анімаційний фільм з Ацуко Танака щодо ключових позицій.

 

За минулий рік Йоханссон представила пару кінофільмів з особистою участю - другу частину «Першого месника» з підзаголовком «Інша війна» і сольна «Люсі». Кожна з фантастичних картина виявилася цілком успішною. Бессоновскій «Люсі» принесла в світовому прокаті понад 458,86 мільйонів гривень на доларах, а загальносвітові збори для «Інший війни» перевищили планку в 714 мільйонів. Зараз дівчина активно зайнята в створенні ще однієї фантастичної стрічки всесвіту Marvel - другої частини «Месників», яка отримала підзаголовок «Ера Альтрон».

 

Сподіваємося, що новина вам сподобалася, тож будемо раді, якщо ви поділитеся нею в соціальних мережах з своїми друзям. Також підписуйтеся на оновлення сайту і ви завжди будете в курсі новин зі світу кінематографу.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка