Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Стало відомо, що Уес Бентлі братиме участь в зйомках «Американська історія жахів»

Дата: 5-06-2017, 12:01 Відгуків: 0 Переглядів: 1179 Категорія: Статті і нариси

Знаменитий і популярний актор Уес Бентлі, який прославився завдяки таким фільмам, як «Примарний гонщик», «Голодні ігри» і «Краса по-американськи» візьме участь в зйомках популярного серіалу «Американська історія жахів», який вийде на великі екрани вже цієї осені . Таку приголомшливу новину поспішив повідомити в соціальній мережі творець телешоу Райан Мерфі.

 

У цьому сезоні серіалу, який є четвертим за рахунком Уес виконати роль аристократа, який приїхав погостювати в місті. І через свого статусу він приділить велику увагу дому. Адже для нього навіть звичайна стінка для вітальні - це витвір мистецтва, яке має виділити його між іншими. Тому він буде довго вибирати їх, щоб знайти тільки найкраще, але це не врятує його від традиційної долі героїв в хорор.

 

Тим самим цей актор стане пліч-о-пліч з такими зірками, як Леді Гага і Метт Бомер, які були затверджені ще задовго до початку зйомок. Але разом з прибуттям цих титанів великої сцени з серіалу піде героїня, яка знімалася в ньому всі сезони і це Джессіка Ленг.

 

Перший сезон цього серіалу вийшов ще в 2011 році, його головною ідеєю стало те, що в ньому брали участь одні й ті ж актори, які вступали в різні ситуації і долали їх, в кожному випуску розглядалася своя історія і сюжет. Глядачам він припав до смаку і серіалу неодноразово номінувався на престижні премії кіно, в категорії «кращий серіал».

 

Те, що в серіалі візьме участь Уес Бентлі дуже порадувало і привернуло публіку і глядачів, тепер всі чекають виходу нового сезону на екрани, а який вже він буде судити вам. Але те, що сюжет і картинка буде яскравою, можете не сумніватися, так як творці і режисери відповідально підійшли до його зйомок.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка