Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Невидимі переваги гри в теніс

Дата: 24-09-2017, 18:44 Відгуків: 0 Переглядів: 2138 Категорія: Статті і нариси

Кращі спортсмени на будь-якому змаганні безперервно вдосконалюють свої знання і техніку, щоб рухатися вперед. Деякі з них також тренує свої розумові здібності, здійснюючи процедури, обговорені в цій статті, такі, наприклад, як візуальне уявлення, позитивний самоаналіз, і врегулювання цілей. Знання, навички, і розумові можливості будуть витрачені даремно без трьох найбільш важливих, але часто невидимих ​​факторів. А саме - організація, дисципліна і зусилля. Організація і дисципліна забезпечують необхідну структуру для поліпшення результату, а зусилля - це поштовх, який змусить це статися.

 

Організація

 

Організація - результат формування ясних цілей і напрямок ваших зусиль в сторону, найбільш сприяє досягненню цих цілей. Тенісист, який збирає свої речі ввечері перед важливою грою, абсолютно прав, знімаючи зайві проблеми заздалегідь. Немає ніякої потреби в тому, щоб пакуватися вранці, адже це час зосереджуватися на важливіших питаннях! Приїзд в місце проведення турніру заздалегідь також допомагає, оскільки гравець отримує можливість більш ретельної адаптації до незнайомій обстановці. Немає нічого гіршого, ніж виявлення в останню хвилину якийсь необлікованої дрібниці фізичної або психологічної підготовки, і потім нездійснена надія на «авось». Планування дій на день заздалегідь звільняє вас від непотрібних турбот і дозволяє працювати над більш важливими проблемами.

 

Звичайно, одними плюсами справа не обмежується. Ризик виникнення травм високий в будь-якому спорті, тому на сайті http://tennis-academy.com.ua/rehabilitation/ ви можете дізнатися більше про реабілітацію тенісистів.

 

Мати гарну групу підтримки (це може бути тренер, спортивний фізіолог) дуже важливо на найвищих рівнях в спорті. І якщо це недоступно кожному, то немає нічого гіршого, ніж мати справу з такими проблемами для людей, вельми уразливих щодо прикрих дрібниць. Найбільш успішні спортсмени ретельно організовують сильний план дій і піклуються навіть про незначні деталі при виконанні своїх планів.

 

Дисципліна

 

На додаток до організації, є інша невидима перевага - дисципліна. Дисципліна змушує вас бути послідовними в діях, незважаючи на ситуативні зміни або почуття. Тенісист-юніор, який щоночі вимикає світло строго в 11 вечора, має переваги завдяки регулярному сну і накопичення сил. Належний харчовий раціон - інша форма прояву дисципліни спортсмена. Ключ до успіху полягає у звичці до дисциплінованості щодо важливих речей. Морські піхотинці в своїй системі навчання добре знайомі з мистецтвом дисципліни, і вони стають кращими! Їх виживання залежить від високої якості виконання роботи, і дисципліна навчає розум і тіло правильно реагувати на різні нестандартні обставини.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка