Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Сучасний світ скульптури в Україні

Дата: 17-08-2018, 18:07 Відгуків: 0 Переглядів: 1105 Категорія: Статті і нариси

Мистецтво існує в різних напрямах. Одні захоплюються поезією, інші – картинами. Та в усі часи скульптура залишалася однією з провідних течій мистецтва. Згадаймо лише Древню Грецію, Рим, Стародавній Єгипет. Шедеври того часу збереглися донині, а імена їхніх авторів – увіковічнилися в історії назавжди. Люди працювали з різними матеріалами – деревом, каменем, глиною.

скульптори України

Та генії скульптури є в кожній епосі і наша – не виняток. Найкращі скульптори України сьогодні об’єдналися, щоб створити надзвичайні шедеври. Кожен з них діє у своєму напрямі: хтось творить монументальну скульптуру, комусь легше вдається ліпити портрети. Хтось працює в парку, а хтось – над меморіальними дошками. У кожного з них – свій шлях до прекрасного, яким вони ведуть цінителів мистецтва. Пропонуємо вам зануритися у цей світ та насолодитися високим бездоганним мистецтвом сповна.

Сучасні скульптори взяли все найкраще від своїх попередників – вивчили стилі, проаналізували техніки виконання та започаткували власні. Найбільше розрахована на масових глядачів монументальна скульптура. Адже ці статуї пишуть історію, у них відображується суть епохи, цінності сучасників. А завдяки своїм грандіозним розмірам статуї захоплюють людей своєю величчю та красою. В залежності від типу вона може бути однофігурною, багатофігурною та кінною.

Де можна замовити скульптуру

Замовити будь-яку скульптуру можна на сайті скульптора Олексія Леонова http://idea.in.ua/. Тут є чудові варіанти інтер’єрних бронзових скульптур. Окрім цього, бронзу також успішно використовують для виготовлення сувенірних статуеток, барельєфів та світильників, перил. Це надзвичайно вишукана робота, яка демонструє не тільки відмінні творчі здібності майстра, а й тонкий смак того, хто замовив.

Якщо кілька століть назад замовити бронзову скульптуру могли тільки аристократи, то сьогодні така можливість є у кожного. Починаючи від статуетки, яку можна тримати на робочому столі в офісі та закінчуючи скульптурами для залу чи веранди. Також тут можна замовити інтер’єрну скульптуру з шамота та інших матеріалів. Вона стане гідною прикрасою вашого будинку.

Олексій Леонов – автор чималого творчого доробку. Він провів багато виставок та майстер-класів, тому точно знає, як виготовити саме те, що потрібно клієнту. Скульптор уміє бачити світ душею і передавати його через свої скульптури іншим.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка