Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Перший урок вокалу, що потрібно знати?

Дата: 2-03-2019, 23:13 Відгуків: 0 Переглядів: 417 Категорія: Статті і нариси

Перед тим як приступити до основної частини статті, подумайте, наскільки ви готові жертвувати своїм часом заради регулярних виїздів до викладача, у якого ви хочете займатися. Так ви відсічете половину всіх викладачів. Можливо, кращу, тому що багато хороші викладачі не працюють на виїзді. Також не забудьте про можливість занять по відеозв'язку.

 

Зверніть увагу, що на сайті solomriya.com.ua/obucheniye/vocal ви можете дізнатися детальніше про хороші уроки вокалу.

 

А тепер безпосередньо до вибору.

 

1. Попросіть педагога надіслати записи його виконання

Погодьтеся, не хотілося б брати кота в мішку. Тому заздалегідь пошукайте інформацію про його виступах. Шукайте педагога, який співає в близькому для вас напрямку (народне, естрадне, екстремальне, академічне, джазове). Так вам буде легше з ним працювати.

 

2. При виборі педагога з вокалу поцікавтеся, як співають його учні

Викладач може розхвалювати себе і свої «унікальні» методи, але це всього лише реклама, якщо ви не бачите результатів на учнях.

 

3. Виявити його загальну музичну грамотність

Поцікавтеся, кого викладач вважає еталоном музичного виконання. З цієї інформації ви дізнаєтеся, наскільки близькі ваші смакові переваги.

 

Хороший педагог відіграє хоча б на одному музичному інструменті (зазвичай це фортепіано), за допомогою якого він буде допомагати розвивати ваш голос.

 

4. Диплом про вищу освіту не завжди є головним показником його навичок

Головне - результати його учнів. Оцінюючи їх результати, ми робимо висновок про педагога.

 

5. Бажано, щоб ваш викладач прагнув до постійного розвитку і не розходився з вами в загальних питаннях, які викликають непримиренні суперечки

Проаналізуйте сторінки педагога в соціальних мережах. Багато що з цієї інформації може вам не сподобається: педагог може бути занадто сетевіком, дуже релігійним, занадто веганів, занадто розпусним, занадто багатодітним на вашу думку. А, можливо, навпаки, ви знайдете споріднену душу.

 

Подивіться, які посади викладає викладач, і наскільки вміє висловлювати свої думки. Корисний контент, цікаві захоплення, відгуки учнів - добре. Репости безкоштовних розіграшів, незв'язні тексти - погано.

 

Призначили перше або пробне заняття з вподобаним викладачем? Відмінно! Однак, розслаблятися ще рано.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка