Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Аукціонний дім "Російська Емаль"

Дата: 23-05-2019, 22:18 Відгуків: 0 Переглядів: 363 Категорія: Статті і нариси

Щоб не помилитися і купити річ дійсно цінну і з естетичної, і з фінансової точки зору, потрібно звертатися тільки в компанії, давно зарекомендували себе тільки з кращого боку. До них без сумніву відноситься компанія «Російська емаль» - одна з найстаріших на російському ринку антикваріату. Вона була заснована в 1999 році і почала роботу з відкриття антикварної галереї на Старому Арбаті.

 

Зараз «Російська емаль» - великий і авторитетний аукціонний будинок, який здійснює продаж антикваріату як в салоні, так і на аукціонних торгах. За 12 років роботи на репутації компанії не з'явилося жодного плямочки. І це не дивно, адже аукціонний дім «Російська емаль» прагне зробити так, щоб і продавець предмета старовини, і покупець були задоволені угодою. Саме тому в «Руській емалі» переконані, що аукціон - найбільш підходяща форма продажу антикваріату. Вона зручна і для власника предмета, і для покупця. За допомогою аукціону власник може швидко і вигідно продати свій раритет. При цьому покупець отримує можливість купити предмет старовини за реальною, чи не завищеною ціною.

 

Крім того, Аукционный дом "Русская эмаль" славиться ретельною і кропіткою оцінкою й експертизою антикваріату.

 

Зараз, в століття високих технологій та інновацій, зробити якісну підробку стає все простіше. Тому «Російська емаль» задіє експертів, що володіють великим досвідом і мають велику інформаційну базу в усіх напрямках антикварного ринку.

 

Ми співпрацюємо з провідними фахівцями кращих музеїв Росії, зокрема з науковцями та експертами Державного Російського Музею, Державного музею Ермітаж і Збройової палати Московського Кремля.

 

Аукціонний дім «Російська емаль» працює з усім асортиментом антикваріату: тут ви зможете знайти рідкісні скульптури, фарфор, картини, ювелірні прикраси та багато іншого. Крім того, антикварний будинок надає допомогу у формуванні приватних або корпоративних колекцій.

 

Предмети антикваріату на торгах аукціонного дому "Російська емаль"

 

Подальше повноцінний розвиток російського антикварного ринку, як переконані багато експертів, неможливо без створення в нашій країні стабільно функціонуючої системи аукціонів предметів мистецтва та старовини. Аукціон - це не тільки форма продажу, зручна як для продавця, так і для покупця, але і найважливіший механізм в області ціноутворення, службовець орієнтиром для колекціонерів, професійних дилерів і потенційних інвесторів.

 

Не дивно, що історія продажів творів мистецтва на аукціонах має багатовікову історію. Широке поширення дана форма торгів отримала ще в Стародавньому Римі, а найстарший з нині існуючих аукціонних будинків був заснований 1674 р в Стокгольмі. В епоху Петра I, в числі інших європейських нововведень, в Росію прийшли і аукціони, на перших з яких учасники мали можливість придбати різні дивовижні речі, привезені закордонними купцями. Довгий час аукціони в Росії носили епізодичний характер, проводилися від випадку до випадку, і лише в кінці XIX - початку XX ст. в багатьох великих містах нашої країни з'являються діяли на постійній основі аукціонні зали. Тільки в Москві в 1901 р було три подібних закладів.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка