Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Яку квартиру найкраще вибрати?

Дата: 13-06-2019, 14:58 Відгуків: 0 Переглядів: 1092 Категорія: Статті і нариси

Придбання житла для будь-якої людини відповідальний і важливий момент у житті. Кожна людина ґрунтується на певні критерії при виборі квартири. Одним з основних є вартість. Іноді у молодих сімей мало фінансів, щоб придбати нову квартиру, але існує вихід. Можна розглянути варіанти покупки на вторинному ринку нерухомості, допомога державних дотацій. Яку краще придбати квартиру, нову або може на вторинному ринку нерухомості.

 

Чому обирають новобудови

 

Придбати квартиры от застройщика не з простих завдань. Перш за все, питання полягає в вартості. Якщо розглядати варіант придбання житла не на початковій стадії будівництва, тоді є шанси знайти квартиру «зі знижками» на квадратний метр. Коли варіант продажів досить довго перебуває на розгляді, тоді багато будівельних компаній «скидають» вартість квадратного метра.

 

У покупців з'являється шанс заощадити фінанси. Нова квартира має позитивну енергетику, чистий і затишний ремонт. Покупці можуть вибрати найбільш підходящу планування, не потрібно буде руйнувати стіни і робити перепланування. Нові квартири можуть пропонуватися з ремонтом в різному виконанні. Можна придбати квартиру без наявності ремонту. Якщо розглядати житло вторинного ринку нерухомості, тоді потрібно бути обережним, звернути увагу на документи. Траплялося досить часто, що квартира має масу клопоту з приводу документів, нехороша колишня історія.

 

Переваги вибору новобудови:

 

- Можна заощадити фінанси, якщо купувати не на стадії котловану;

- Існує реальний вибір бажаної планування, з ремонтом або чорновий варіант;

- Не має проблем з документами;

- Банки охоче надають іпотечний кредит комплексному забудовникові;

- Нове обладнання, системи опалення дозволяють економно витрачати енергію, не витрачати фінанси на заміну інженерних комунікацій довгий час;

- Багато нові райони мають хорошу розвинену інфраструктуру;

- Наявність чистих під'їздів, зручного місця для паркування, обладнаних дитячих майданчиків;

- Надійна система охорони.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка