Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Фільми що вважають історично правдиві

Дата: 16-09-2019, 11:08 Відгуків: 0 Переглядів: 631 Категорія: Статті і нариси

Всі ми знаємо що історія це суперечлива наука. Тому коли ми хочемо подивитися історично правдиві фільми,нам хочеться спостерігати за фактами які відбувалися насправді а не були додані чи вигадані пізніше.Кожен, хто вивчив хоч трохи історії, може сказати вам, що коли дивляться історично правдиві фільми зазвичай їхні творці можуть помилитися більше, ніж передати вірних фактів. Але раз у раз з'являються фільми, який справді показують історичні події чи період, досить точно.

Стаття підготовлена на основі інформації сайту tmginfo.

12 років рабства

Фільм знятий за однойменною розповідю про рабів, написаною в 1853 році. Як такий, він демонструє значну частину жорстокої та дегуманізуючої реальності рабства на американському Півдні в той час. Звичайно, рабство - це тема, яку багато-багато разів обговорювали у фільмі, але багато істориків сходяться на думці, що детальні показані у 12 років рабства справді виділяють цей фільм.

Бункер

Про Другу світову війну було зроблено безліч фільмів , але німецькомовний фільм «Бункер» отримує особливу увагу за історично точне трактування останніх днів Гітлера та Третього рейху, фільм адаптований із спогадів особистого секретаря Гітлера.

У центрі уваги

У центрі уваги

Можливо, не здається великою проблемою зрозуміти деталі у фільмі, знятому після 14 років після того, як на екрани потрпапила відзнята історія. Але коли ми говорими про 14 років, що минули між 2001 та 2015 роками, іноді стрибки назад у кілька років важче реконструювати ніж події що відбулися кілька десятиліть чи навіть століть тому.

Вся президентська рать

Вся президентська рать

Останнім часом було багато порівнянь Вотергейту, які створювали новини, тому немає кращого часу переглянути фільм про один із найбільших скандалів в історії Америки. Частина того, що змушує всіх людей Президента виділятися на історичному фронті, - це те, що Бен Бредлі, тодішній виконавчий редактор газети The Washington Post, співпрацював над фільмом, щоб забезпечити максимальну точність усіх деталей.

Список Шиндлера

Список Шиндлера (1993)

Режисер Стівен Спілберг за ці роки створив так багато історичних фільмів, що можна скласти його окремий список, класифікуючи їх усіх за історичною точністю. Кілька з його фільмів мали досить глибокий вплив. Цей фільм про Голокост знімався у фактичних місцях, де відбувалися події.

Також рекомендуємо подивитсия наступні фільми:

«Гра на пониження»
«Міст шпигунів» )
«Гонка»
«Капітан Філліпс»
«Соціальна мережа»
«Вовк з Уолл-стріт»
«Король говорить!»
«Филомена»
«Далласький клуб покупців»

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка