Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Вибираємо дитяче ліжко

Дата: 9-02-2021, 15:09 Відгуків: 0 Переглядів: 317 Категорія: Статті і нариси

Як відомо, батьки прагнуть дати своїм дітям все найкраще. І вибір дитячого ліжечка, особливо з урахуванням різноманітності форм, розмірів і матеріалів, стає складним. На що важливіше звертати увагу? Давайте розбиратися.

 

При виборі дитячого ліжка варто керуватися наступними критеріями, які розглянемо нижче.

 

Як вибрати розмір дитячого ліжка?

 

Найчастіше для дитини дошкільного та молодшого шкільного віку вибирають односпальне дитяче ліжко з розміром спального місця 800х1900 або 900х2000 мм. Також для невеликої кімнати альтернативою стане дитячий диван - ліжко.

 

Для просторих кімнат дітям підліткового віку хорошим варіантом стануть детские кровати шириною 1200 мм і довжиною 2000 мм. Тут поміститься навіть доросла людина - таке ліжко без вікових обмежень прослужить максимально довго.

 

Якщо в сім'ї двоє дітей - дитячі двоярусні ліжка стануть справжньою знахідкою. Їх плюси:

 

- Спальні місця розміром 800 * 1900 мм розташовуються один над одним, що допомагає заощадити квадратні метри.

 

- Діти обожнюють залізати на них, перетворювати в будиночки і курені.

 

- Вони зазвичай коштують дешевше, ніж дві окремі ліжка

 

При економії простору варто звернути увагу на дитяче ліжко-горище. У цих моделях спальне місце розміром 900 * 2000 мм знаходиться на другому поверсі, внизу можна організувати зону для зберігання речей, ігрову зону або робоче місце для школяра. Також внизу можна розташувати диван для прийому гостей або додаткове спальне місце.

 

Безпека

 

Дитяче ліжко стає для дитини місцем, де він проводить більшу частину свого життя. Тут він спить, відпочиває, грає. Саме тому вона повинна бути безпечною. У конструкціях мають бути відсутні гострі кути, приховані всі кріплення, щоб дитина не травмувався під час сну або ігор. Ліжко має бути виготовлена ​​з довговічних і екологічно безпечних матеріалів, стійких до пошкоджень та вологи. Найчастіше корпусу ліжок виготовлені з ЛДСП - тут необхідна відповідність класу емісії Е1. Якість і безпека всіх дитячих меблів повинні відповідати СанПіН і ГОСТам, додатково підтверджуватися сертифікатами відповідності.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка