Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Декілька цікавих фактів про фільми жахів

Дата: 28-12-2023, 13:23 Відгуків: 0 Переглядів: 185 Категорія: Статті і нариси

Любителі полоскотати свої нерви зазвичай віддають перевагу хорорам. Але багато хто з нас, захоплений страшними сюжетами, не замислюється, наскільки цікавими можуть бути факти, пов'язані зі створенням цих кінострічок.

Наприклад, "Щелепи" Стівена Спілберга, який можна подивитися просто тут, виявився найуспішнішим хорор-проектом у комерційному плані, який зібрав неймовірні 470 мільйонів доларів.

Актори "Інтерв'ю з вампіром: Хроніка життя вампіра" проводили півгодини, висячи донизу головою під час зйомок, щоб гримерам було легше працювати і створити ефект напівпрозорої шкіри, який робив їх схожими на вампірів.

Фредді Крюгер, вигаданий маніяк з "Жаху на вулиці В'язів", насправді був шкільним хуліганом, який докучав Весу Крейвену в його підліткові роки. Крейвен використовував свої спогади у створенні свого зловісного персонажа.

Бела Лугоші, перший кінодракула, став настільки популярним, що вирішив залишитися в образі після смерті, заповівши поховати себе в костюмі Дракули.

"Світанок мерців" (1979) увійшов в історію як фільм із найбільшою кількістю трупів - цілих 175.

У зйомках "Техаської різанини бензопилою" (1974) використовували справжній скелет, привезений з Індії, щоб заощадити бюджет.

"Зловісні мерці", які можна подивитися на нашому сайті, знімали в покинутому будинку для максимального реалізму. Однак сцена з вживанням марихуани вийшла з-під контролю через акторів, які курили справжні сигарети, і зйомки довелося перенести.

Акторові Тоні Тоду довелося набивати свій рот живими бджолами в "Кендімен". Він використовував капу, щоб захистити горло, але не уникнув укусів комах.

Трилогія "Закляття" заснована на реальних справах Еда і Лоррейн Воррен, відомих паранормальних дослідників. Події фільмів частково ґрунтуються на їхніх архівах і досвіді в галузі полювання на привидів.

Перший фільм, "Закляття" (2013), став найкасовішим хорор-фільмом усіх часів на момент свого виходу. З його успіхом почалася франшиза, яка швидко стала однією з найуспішніших в історії кінематографа жахів.

Ці дивовижні факти про фільми жахів демонструють, що цей жанр здатний не тільки лякати, а й дивувати. Цікаво зазначити, що під час зйомок "Кендімен" Тоні Тоду справді зіткнувся з викликами мистецтва, набиваючи свій рот живими бджолами, захищаючи горло капою. Попри всі зусилля, він не зміг повністю уникнути укусів комах, що підкреслює його відданість ролі.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка